Sloebers

leidingsvoorstelling

Backie (Lukas De Backere)

Deze (jonge)man begint aan zijn zesde en laatste jaar als superleider. Dit jaar zal hij de sloeberkes entertainen met zijn grappen en grollen. Zo is de cirkel rond en zo heeft hij aan alle afdelingen leiding gegeven. Deze kanjer werkt dezer dagen bij een elektrisch bedrijf en in zijn vrije tijd sleutelt hij aan zijn bloedmooie Flandria’s. Als bijkomende hobby is hij ook Formule 1-coureur, wel op de playstation maar dat telt ook. Ciaooo

GSM: 0471 29 86 67

Laere (Robbe Delaere)

Laere begint aan zijn 6 e jaar als leider. De jaren die hij al doorlopen heeft als leider vond hij meer dan geslaagd. Hij hoopt om zijn leden het plezier van hun leven te kunnen geven, net zoals hij zich altijd geamuseerd heeft. Laere is afgestudeerd als bachelor Elektromechanica. Hij steekt graag zijn handen uit de mouwen, het is een echte aanwinst voor onze chiro!

GSM: 0477 81 77 19

leidingsvoorstelling

Rhinus (Rhine Vandenberghe)

Na alle afdeling in de Chiro afgerond te hebben begint Rhine vol goesting aan haar vierde jaar als leiding. Ze start dit jaar aan haar tweede jaar lager onderwijs in Torhout. Naast school en chiro speelt ze ook nog hobo en dwarsfluit. Deze enthousiaste leidster is een echte kindervriend en is naast de chiro ook actief als vrijwilliger bij Bizonvzw. Ze ziet dit chirojaar helemaal zitten als hoofdleidster samen met Sander en hoopt weer elke zondagmiddag te vullen met gelukkige kindergezichtjes, plezier en vriendschap.

GSM: 0471 42 36 31

leidingsvoorstelling

De Kortn (Marthe Verstraete)

Marthe start dit jaar aan haar 2de jaar als leidster. Dit ziet ze helemaal zitten na lang tijd geen chiro te hebben gehad. Na 14 jaar als lid en ondertussen al 13 kampen te hebben gedaan zal ze haar chirojaren verder zetten en staat ze bij de jongste van onze chiro. Ze ziet het dan ook helemaal zitten om er echte chirobjitten van te maken en ze helemaal klaar te stomen voor het jaarlijkse topkamp! Dit jaar zal ze ook haar opleiding verpleegkunde in het 2de jaar verderzetten. Naast de Chiro is ze ook actief in volleybal club DIVO als trainster en speelster. Ze ziet het al vast zitten om er een topjaar van te maken vol leute en plezier.

GSM: 0486 06 84 02

leidingsvoorstelling

Thijs (Thijs Vanneste)

Ik ben Thijs Vanneste en ik zit al in de chiro vanaf het 2de leerjaar. Naast de chiro speel ik ook volleybal en speel ik bij de fanfare. Ik heb veel zin in mijn eerste jaar als leiding ondanks de maatregelen die er zullen zijn.

GSM: 0475 83 63 44

Speelclub

leidingsvoorstelling

Raman (Thibeau Raman)

Allooo mijn naam is Thibeau mo de moatn noemen me raman. Ik ben 18 jaar en studeer toegepaste informatica in brugge. Mijn hobbies zijn skaten en chiro natuurlijk. ‘T is mijn eerste jaar als leiding en kan nie wachten om eraan te beginnen! Joooo. 

GSM: 0468 01 13 55

Chill (Gil Naert)

Gil, Naordigaord ziet zijn zesde jaar als leider volledig zitten. Hij is de zoon van Stefaan Naert aka Sam. Ook dit jaar zal Gil zijn uiterste best doen om zich in te zetten voor de chiro en er een topjaar van te maken voor zijn medeleiding en natuurlijk ook de leden! Hij heeft nog altijd even veel zin om zich in te zetten voor de chiro als in het begin! Gil gaat nog steeds gaan werken in D’Arta.

GSM: 0471 43 59 20

Couckie (Lise Couckhuyt) 

Lise start dit jaar aan haar tweede jaar als leidster. Na het corona-jaar is ze super enthousiast om er samen met haar megaleuke medeleiding een fantastisch chirojaar van te maken! Naast de chiro vind je haar vooral terug in Brugge waar ze ook aan haar tweede jaar toegepaste psychologie zal beginnen. Ze kijkt alvast heel erg uit naar het komende jaar!

GSM: 0476 73 99 54

Yentl (Yentl Gruyaert)

Na 10 jaar lid te zijn geweest, zet Yentl zijn avontuur in de chiro verder als leider. Yentl heeft in het secundair WetenschappenWiskunde gevolgd en begint nu aan zijn opleiding als dierenarts. Naast de chiro kan je hem ook vaak op de fiets terugvinden. Zoals te zien op de foto is hij het laatste kamp wel wat van zijn pluimen verloren.

GSM: 0471 55 09 83

leidingsvoorstelling

Smetje (Tibby Desmet)

Helleuu vrienden van chiro mandelburcht. Tibby begint aan zijn tweede jaar als leiding in Chiro Mandelburcht en hij heeft er kei veel zin in! Hij kijkt er zeker en vast al naar uit, hopelijk jullie ook! Buiten de chiro is Tibby een actieve vrijwilliger bij het Rode Kruis in Izegem. Dit jaar staat Tibby bij de speelclubbertjes, hij heeft er kei veel zin in en hopelijk de speelclubbertjes ook! Hopelijk gaan we ons kei hard amuseren ondanks corona!

GSM: 0468 14 37 58

Rakwi's

leidingsvoorstelling

Victor (Victor Deseck)

Na 12 jaar lid te zijn, zal Victor vol enthousiasme starten aan zijn eerste jaar als leider. Ook op vlak van school start hij aan een nieuw hoofdstuk. Dit jaar begint hij namelijk aan zijn eerste jaar biomedische wetenschappen aan de Kulak. Naast chiro als hobby speelt hij ook voetbal bij KFC Meulebeke. Uiteraard zal hij de aandacht tussen beide verdelen, zodat hij de chiro zeker genoeg kan bijdragen!

GSM: 0475 81 50 21

leidingsvoorstelling

Lukas (Lukas Vanneste)

Na 9 jaar als lid en een jaar als leider bij de speelclub begint Lukas nu met veel goesting aan zijn tweede jaar in de leiding. Samen met zijn drie broers komt hij met veel plezier elke zondag naar de chiro. Buiten de chirouren is hij meestal te vinden op het krachtbalveld of in de kulak waar hij dit jaar aan zijn tweede jaar geneeskunde begint.

GSM: 0478 03 38 65

leidingsvoorstelling

Husje (Gus Callewaert)

Husje start heel gedreven aan zijn tweede jaar als leider. Hij kwam vanaf zijn tweede jaar speelclub na vele malen proberen toch met de borst vooruit naar de chiro. Sindsdien is hij een echt chiroman en heeft hij alles voor de chiro over. Hij heeft zijn opleiding als lasser afgerond en gaat nu smeden in Anderlecht om zich te vervolmaken als waardig kunstsmid. Hij is een zeer gedreven man en probeert dat ook door te geven aan zijn leden. Als de avatar van de chiro zal hij zorgen dat de groep in evenwicht blijft EN dat ze zich volledig kunnen uitleven. Peace out!

GSM: 0476 57 62 94

leidingsvoorstelling

Bente (Bente Seynaeve)

Ook dit (soms domme, maar niet altijd hoor hihi) blondje begint enthousiast aan haar vierde jaar als leidster. Als ze niet in de chiro zit, kan je haar ook in Gent vinden, waar ze aan haar eerste masterjaar klinische psychologie begint. Met een groot hart voor muziek en chiro zal Bente zich op chirozondagen met veel plezier inzetten om haar leden een superleuk chirojaar te bezorgen! Na drie jaar met heel veel plezier sloeberleidster geweest te zijn, kijkt ze er heel erg naar uit om dit jaar eens een nieuwe afdeling leuke zondagen en een geweldig chirojaar te bezorgen!

GSM: 0470 86 92 82

Tito's

Nalu (Nelle Lecluyse)

Nelle (stiekem Veganelle), deze van groenten en tofu genietende mens, ziet het nieuwe chiro-jaar alweer volledig zitten na het lange gemis van de chirozondagen door corona (grrr). Na 12 jaar als lid en na 7 kampen achter de rug te hebben, kan ze niet wachten om aan haar 2 e jaar als leidster te beginnen. Ze kijkt er dan ook naar uit om dit jaar de tito’s onder haar hoede te nemen en ze een onvergetelijk gek jaar te bezorgen. Naast de chiro maakt ze graag tijd om te dansen en af te spreken met vrienden, ook heeft ze een grote liefde voor dieren en planten. Ze hoopt dan ook om dit jaar haar opleiding Biologie te kunnen verder zetten. Greetzzz xoxo

GSM: 0497 69 79 71

leidingsvoorstelling

Wannes (Wannes Bouckenooghe)

Wannes is een gemotiveerde leider die met volle moed aan zijn 4 e jaar als leider zal beginnen. Zeker nadat het vorige chirojaar verpest is door de corona. Hierdoor is hij nog meer geneigd om er een topjaar van te maken vol met leuke herinneringen. Het wordt een jaar dat de leden niet snel zullen vergeten. Wannes begint dit jaar aan zijn tweede jaar sport en bewegen in Brugge waar hij van plan is veel bij te leren en zo de leden een optimaal jaar te geven. Voor elke chiro gaat Wannes sinds kort gaan voetballen in een caféploegje in Staden om na een lange stop zijn hobby weer op te pakken

GSM: 0472 22 23 73

leidingsvoorstelling

Rosn (Lucas Rosseel)

Rosn is 9 jaar lang een bekend gezicht in de Chiro geweest als lid en begint nu aan zijn 6 e jaar als leider. Ondertussen is hij afgestudeerd en een eigen bedrijfje gestart. Hij kijkt er erg naar uit om zijn leden veel leute te bezorgen. Zelf heeft Rosn heel veel bijgeleerd van de Chiro en hoopt deze dingen ook bij te brengen aan zijn leden.

GSM: 0478 27 41 88

Keti's

leidingsvoorstelling

Hannagh (Hannah Rosseel)

Hannah is al van de partij sinds ze lid werd van de gezellige bende van de speelclub. Ze begint dit jaar aan haar derde jaar biomedische wetenschappen in de Kulak te Kortrijk. Daarnaast vind je haar vaak terug met een gitaar, waar ze wel eens een akkoordje durft aan te slaan, of natuurlijk in de Chiro! Haar eerste jaar leiding vond ze beire, samen met de rakwies ravotten. Ook haar tweede en derde jaar met de sloebers en de speelclub waren topedities! Ze ziet het dan ook helemaal zitten om met haar nieuwe medeleiding er weer volop in te vliegen voor een nieuw jaar vol spelplezier en leute!

GSM: 0494 03 34 52

leidingsvoorstelling

Mery (Marie Deseck)

Na 10 jaar trouw op post te zijn als lid van Chiro Mandelburcht, begint ook Marie(tte) aan haar vierde leidingsjaar. Ze is er weer helemaal klaar voor en staat te popelen om een brede glimlach op de gezichten van haar leden te toveren. Tijdens het schooljaar vind je haar terug op de schoolbanken van de Kulak, waar ze haar derde jaar Geneeskunde start. Daarnaast brengt ze heel wat uren door in de sporthal als lid van het handbalteam HBC Izegem. Ze vindt echter altijd nog wat tijd om het beste van haarzelf te geven in de Chiro.

GSM: 0476 73 98 98

leidingsvoorstelling

Litn (Zara Lioen)

Zara alias Lionel start dit jaar aan haar tweede jaar als leidster en kijkt heel erg uit naar het nieuwe werkjaar! Ze heeft de chiro-zondagen tijdens de corona-periode dan ook heel erg hard gemist. Na een jaartje bij de speelclubbers te hebben gestaan, en heel veel bijgeleerd te hebben, zal ze dit jaar leiding geven aan de keti’s! Ook kijkt ze alweer uit naar een geniaal chirokamp deze zomer, ondertussen al kamp numero 14 voor haar. Tijdens de week is Zara te vinden in Gent, waar ze aan haar tweede jaar rechten zal beginnen. Paulientje out x

GSM: 0496 35 29 03

Aspi's

leidingsvoorstelling

Kljin (Warre De Witte)

Warre oftewel klijnn, begint aan zijn vierde jaar als leider. Hij zit al vanaf de speelclubbertjes in de chiro en heeft zich nog geen enkele zondagnamiddag verveeld en zal er dit jaar ook weer voor zorgen dat dat zo blijft. Hij studeert voedingstechnologie in Vives Roeselare. Buiten de chiro kun je deze speelse jongen in zijn zwembad vinden. Deze enthousiaste krullenbol kan niet wachten om de leden vele chirozondagen te geven om nooit meer te vergeten.

GSM: 0496 70 23 22

leidingsvoorstelling

Siebe (Siebe Vandorpe)

Siebe zit al in de Chiro sinds hij een klein sloebertje was en is nu met veel plezier bezig aan een tweede deel in zijn Chiro carrière. Dit jaar begint Siebe aan zijn vierde jaar als leider. Daarnaast start hij ook aan zijn laatste jaar bachelor bouw in Oostende. Hij is helemaal klaar om er ook dit jaar een super jaar van te maken!

GSM: 0491 97 77 00