Sloebers

leidingsvoorstelling

Kljin (Warre De Witte)

Warre oftewel klijnn, begint aan zijn vijfde jaar als leider. Hij zit al vanaf de speelclubbertjes in de Chiro en heeft zich nog geen enkele zondagnamiddag verveeld en zal er dit jaar ook weer voor zorgen dat dat zo blijft. Hij studeert voedingstechnologie in Vives Roeselare. Buiten de chiro kun je deze speelse jongen in zijn zwembad vinden. Deze enthousiaste krullenbol kan niet wachten om de leden vele Chirozondagen te geven om nooit meer te vergeten.

GSM: 0496 70 23 22

Couckie (Lise Couckhuyt) 

Lise start dit jaar aan haar derde jaar als leidster. Na het een super jaar bij de speelclub, is ze heel enthousiast om er samen met haar megaleuke medeleiding een fantastisch chirojaar van te maken! Naast de chiro vind je haar vooral terug in Brugge waar ze aan haar derde en laatste jaar toegepaste psychologie zal beginnen. Ze kijkt alvast heel erg uit naar het komende jaar!

GSM: 0476 73 99 54

leidingsvoorstelling

Victor (Victor Deseck)

Na 12 jaar lid te zijn, zal Victor vol enthousiasme starten aan zijn tweede jaar leiding. Dit jaar begint hij aan zijn tweede jaar biomedische wetenschappen aan de Kulak. Naast chiro als hobby speelt hij ook voetbal bij KFC Meulebeke. Uiteraard zal hij de aandacht tussen beide verdelen, zodat hij de chiro zeker genoeg kan bijdragen!

GSM: 0475 81 50 21

Yentl (Yentl Gruyaert)

Ik ben Yentl Gruyaert en ga nu beginnen aan mijn 2e jaar als leider. Na 10 jaar lid te zijn geweest amuseer ik me nog altijd zot in de Chiro. Na een jaartje werken ga ik nu beginnen aan de opleiding dierenzorg in Roeselare. Naast de Chiro fiets en loop ik heel graag.

GSM: 0471 55 09 83

Lotte Naert

Lotte (Lotte Naert)

 

Speelclub

leidingsvoorstelling

Mariette (Marie Deseck)

Na 10 jaar trouw op post te zijn als lid van Chiro Mandelburcht, begint ook Marie(tte) aan haar vijfde en laatste leidingsjaar. Ze is er helemaal ondersteboven van dat er al bijna een eind komt aan haar actieve chirocarrière. De leden die deze bezige bij voor zich krijgen, bereiden zich maar beter voor op een knotsgek jaar vol mooie momenten! Tijdens het schooljaar vind je haar sinds dit jaar terug in het verre Leuven op de schoolbanken van de KU Leuven, waar ze haar vierde jaar Geneeskunde start. Daarnaast brengt ze heel wat uren door in de sporthal als lid van het handbalteam HBC Izegem. Ze vindt echter altijd nog wat tijd om het beste van haarzelf te geven in de Chiro.

GSM: 0476 73 98 98

leidingsvoorstelling

Bente (Bente Seynaeve)

Ook dit (soms domme, maar niet altijd hoor hihi) blondje begint enthousiast aan haar vijfde jaar als leidster. Als ze niet in de Chiro zit, kan je haar de komende maanden ook in Heule vinden, waar ze aan haar masterstage voor de opleiding klinische psychologie begint. Met een groot hart voor muziek en Chiro zal Bente zich op Chirozondagen met veel plezier inzetten om haar leden een superleuk chirojaar te bezorgen! Na drie jaar met heel veel plezier sloeberleidster geweest te zijn en met een geweldig jaar als rakwileidster achter de rug, kijkt ze keihard uit naar een jaartje bij de speelclub staan!

GSM: 0470 86 92 82

Silke (Silke Naert)

Ik ben Silke Naert. Ik ben 18 jaar en ik volg op school een specialisatie jaar traiteur. Ik zit al in de chiro van toen ik een kleine sloeber was. Dit jaar wordt mijn eerste jaar als leidster. Ik heb er super veel zin en hoop dat corona zich niet teveel komt moeien.

GSM: 0470 64 94 34

Fran Maes

Wall-E (Fran Maes)

Na 5 jaar als lid start fran vol enthousiasme aan haar eerste jaar als leiding. Naast de chiro is ze ook vaak te vinden in de sporthal als turnster maar ook als trainster. Dit jaar start ze met haar opleiding ergotherapie. Fran ziet het alvast zitten om er een mega sjiek chirojaar van te maken!

 GSM: 0474 75 49 27

Rakwi's

leidingsvoorstelling

Husje (Gus Callewaert)

Husje begint aan zijn 3 jaar als gepassioneerd leider. Deze man werd al voorspeld door een Italiaanse muzikant Renato Carosone. Hij schreef een fenomenaal lied ‘Giuvanne Cu’ a chitarra’ over de voorspelling van Hus. Een lied waar zijn prachtige naam als kreet wordt gebruikt. Deze kreet wordt doorgestuurd naar zijn aambeeld waar hij tot nu toe de simpelste dingen uit tovert maar wel gebruikt met dikke teen en hart! (nvdr. Zoals je kan zien is er bij Gus aan fantasie geen gebrek!)

GSM: 0476 57 62 94

Nalu (Nelle Lecluyse)

Nelle (stiekem Veganelle), deze van groenten en tofu genietende mens, ziet het nieuwe chiro-jaar alweer volledig zitten en hoopt op een jaar zonder beperkingen door corona (GRRrrrr). Na 12 jaar als lid en na al 8 kampen achter de rug te hebben, kan ze niet wachten om aan haar 3de jaar als leidster te beginnen. Ze kijkt er dan ook naar uit om dit jaar de Rakwi’s een onvergetelijk chiro-jaar te geven! Naast de chiro maakt ze af en toe tijd om te gaan dansen en af te spreken met vrienden. Ook heeft ze een grote liefde voor dieren en planten. Dit jaar begint ze aan haar 3de (eigenlijk ook nog steeds het 2de) jaar aan de opleiding biologie. Nelle out xoxo

GSM: 0497 69 79 71

leidingsvoorstelling

Wannes (Wannes Bouckenooghe)

Wannes is een gemotiveerde leider die met veel goesting begint aan zijn 5de jaar als leiding. Hij is super gemotiveerd en wil er een jaar van maken die de leden niet snel zullen vergeten. Wannes liet vorig jaar de schoolbanken achter zich en begon met werken bij omni-term in Izegem. Buiten de chiro kan je hem veel vinden op het skatepark van Izegem waar hij na een paar jaar gestopt te zijn deze hobby weer wil oppakken.

GSM: 0472 22 23 73

Rani Pillen

Rani (Rani Pillen)

Na alle chiro-afdelingen gezien te hebben, start Rani haar eerste jaar als leidster. Dit jaar zal ze proberen het beste van zichzelf te geven om leuke activiteiten te bedenken. Vanaf september start ze trouwens de opleiding lager onderwijs in Kortrijk.

GSM: 0498 97 56 12

leidingsvoorstelling

Vlasboer (Thijs Vanneste)

 Thijs aka Stay Z aka vlasboer begint met veel overtuiging aan zijn 2de jaar als leiding. Hij studeert industrieel ingenieur en in zijn vrije tijd speelt hij volleybal.

GSM: 0475 83 63 44

Tito's

leidingsvoorstelling

Lukas (Lukas Vanneste)

Na 9 jaar als lid en een jaar als leider bij de speelclub begint Lukas nu met veel goesting aan zijn tweede jaar in de leiding. Samen met zijn drie broers komt hij met veel plezier elke zondag naar de chiro. Buiten de chirouren is hij meestal te vinden op het krachtbalveld of in de kulak waar hij dit jaar aan zijn tweede jaar geneeskunde begint.

GSM: 0478 03 38 65

leidingsvoorstelling

Hannagh (Hannah Rosseel)

Hannah is al van de partij sinds ze lid werd van de gezellige bende van de speelclub. Ze begint dit jaar aan haar derde jaar biomedische wetenschappen in de Kulak te Kortrijk. Daarnaast vind je haar vaak terug met een gitaar, waar ze wel eens een akkoordje durft aan te slaan, of natuurlijk in de Chiro! Haar eerste jaar leiding vond ze beire, samen met de rakwies ravotten. Ook haar tweede en derde jaar met de sloebers en de speelclub waren topedities! Ze ziet het dan ook helemaal zitten om met haar nieuwe medeleiding er weer volop in te vliegen voor een nieuw jaar vol spelplezier en leute!

GSM: 0494 03 34 52

leidingsvoorstelling

Siebe (Siebe Vandorpe)

Siebe zit al in de Chiro sinds hij een klein sloebertje was en is nu met veel plezier bezig aan een tweede deel in zijn Chiro carrière. Dit jaar begint Siebe aan zijn vierde jaar als leider. Daarnaast start hij ook aan zijn laatste jaar bachelor bouw in Oostende. Hij is helemaal klaar om er ook dit jaar een super jaar van te maken!

GSM: 0491 97 77 00

Keti's

Chill (Gil Naert)

Gil, Naordigaord ziet zijn zesde jaar als leider volledig zitten. Hij is de zoon van Stefaan Naert aka Sam. Ook dit jaar zal Gil zijn uiterste best doen om zich in te zetten voor de chiro en er een topjaar van te maken voor zijn medeleiding en natuurlijk ook de leden! Hij heeft nog altijd even veel zin om zich in te zetten voor de chiro als in het begin! Gil gaat nog steeds gaan werken in D’Arta.

GSM: 0471 43 59 20

leidingsvoorstelling

Litn (Zara Lioen)

Zara alias Lionel start dit jaar aan haar tweede jaar als leidster en kijkt heel erg uit naar het nieuwe werkjaar! Ze heeft de chiro-zondagen tijdens de corona-periode dan ook heel erg hard gemist. Na een jaartje bij de speelclubbers te hebben gestaan, en heel veel bijgeleerd te hebben, zal ze dit jaar leiding geven aan de keti’s! Ook kijkt ze alweer uit naar een geniaal chirokamp deze zomer, ondertussen al kamp numero 14 voor haar. Tijdens de week is Zara te vinden in Gent, waar ze aan haar tweede jaar rechten zal beginnen. Paulientje out x

GSM: 0496 35 29 03

leidingsvoorstelling

De Kortn (Marthe Verstraete)

Marthe start dit jaar aan haar 2de jaar als leidster. Dit ziet ze helemaal zitten na lang tijd geen chiro te hebben gehad. Na 14 jaar als lid en ondertussen al 13 kampen te hebben gedaan zal ze haar chirojaren verder zetten en staat ze bij de jongste van onze chiro. Ze ziet het dan ook helemaal zitten om er echte chirobjitten van te maken en ze helemaal klaar te stomen voor het jaarlijkse topkamp! Dit jaar zal ze ook haar opleiding verpleegkunde in het 2de jaar verderzetten. Naast de Chiro is ze ook actief in volleybal club DIVO als trainster en speelster. Ze ziet het al vast zitten om er een topjaar van te maken vol leute en plezier.

GSM: 0486 06 84 02

Aspi's

leidingsvoorstelling

Rhinus (Rhine Vandenberghe)

Na alle afdeling in de Chiro afgerond te hebben begint Rhine vol goesting aan haar vierde jaar als leiding. Ze start dit jaar aan haar tweede jaar lager onderwijs in Torhout. Naast school en chiro speelt ze ook nog hobo en dwarsfluit. Deze enthousiaste leidster is een echte kindervriend en is naast de chiro ook actief als vrijwilliger bij Bizonvzw. Ze ziet dit chirojaar helemaal zitten als hoofdleidster samen met Sander en hoopt weer elke zondagmiddag te vullen met gelukkige kindergezichtjes, plezier en vriendschap.

GSM: 0471 42 36 31

leidingsvoorstelling

Raman (Thibeau Raman)

Allooo mijn naam is Thibeau mo de moatn noemen me raman. Ik ben 18 jaar en studeer toegepaste informatica in brugge. Mijn hobbies zijn skaten en chiro natuurlijk. ‘T is mijn tweede jaar als leiding en kan nie wachten om eraan te beginnen! Joooo. 

GSM: 0468 01 13 55

leidingsvoorstelling

Smetje (Tibby Desmet)

Helleuu vrienden van chiro mandelburcht. Tibby begint aan zijn tweede jaar als leiding in Chiro Mandelburcht en hij heeft er kei veel zin in! Hij kijkt er zeker en vast al naar uit, hopelijk jullie ook! Buiten de chiro is Tibby een actieve vrijwilliger bij het Rode Kruis in Izegem. Dit jaar staat Tibby bij de speelclubbertjes, hij heeft er kei veel zin in en hopelijk de speelclubbertjes ook! Hopelijk gaan we ons kei hard amuseren ondanks corona!

GSM: 0468 14 37 58