Hoofdleiding:

Hannah Rosseel (0494/03.34.52 – aspileiding)

Lukas Vanneste (0478/03.38.65 – aspileiding)

Sloebers

Bente (0470/86.92.82)

Ook dit (soms domme, maar niet altijd hoor hihi) blondje begint enthousiast aan haar zesde jaar als leidster. Als ze niet in de Chiro zit, kan je haar de komende maanden ook in Deinze vinden, waar ze als klinische psychologe werkt in het centrum voor ambulante revalidatie. Old habits die hard zeggen ze… en dat lijkt ook te gelden voor deze meid die al aan haar vierde (!) jaar als sloeberleidster begint. Naar ’t schijnt hebben de sloebers een goeie indruk nagelaten! Ook dit jaar zal ze er weer een lap op geven om de jongste Chirowietjes de tijd van hun leven te geven op zondag!

Zara (0496/35.29.03)


Zara aka Lionel start dit jaar aan haar 4de jaar als leidster en ze kijkt er alvast heel hard naar uit! Samen met haar medeleiding zal ze dit jaar de sloebers de tijd van hun leven bezorgen. Na al 16 jaar in de chiro rond te hebben gelopen is ze het nog steeds niet beu! Tijdens de week kan je haar terugvinden in Gent waar ze aan haar Master in de Rechten begint. Ze is altijd te vinden voor een lekker hapje eten en een drankje en heeft een licht problematische obsessie met katten. Toedels x

Rhine (0471/42.36.31)

Na alle afdelingen in de Chiro afgerond te hebben begint Rhine vol enthousiasme aan haar zesde jaar als leiding. In juni studeerde ze af als leerkracht lager onderwijs. Ze start dit jaar aan de banaba Buitengewoon Onderwijs in Kortrijk. Naast studies en chiro speelt ze ook hobo en dwarsfluit. Deze enthousiaste leidster is een echte kindervriend en is naast de chiro ook actief als vrijwilliger bij Bizonvzw, waar ze ook deel uitmaakt van de werkgroep kamp- en hoofdleiding. Ze kijkt er ontzettend hard naar uit om de jongste afdeling elke zondag een glimlach op hun gezicht te bezorgen.

Rani (0498/97.56.12)

Dit jaar start Rani haar tweede jaar als leidster. Na een supertof jaar bij de rakwi’s is ze heel enthousiast om het volgend chirojaar leiding te geven aan de sloebers. Rani studeert lager onderwijs in Kortrijk en begint in september aan haar tweede jaar.

Speelclub

Fleur (0486/34.02.88)

Fleur start dit jaar vol enthousiasme aan haar eerste jaar als leiding. Na 12 jaar als lid in de chiro staat ze te popelen om leiding te geven aan de speelclub! Ze doet naast de chiro ook graag aan sport zoals volleybal en fietsen. Dit jaar start ze aan haar eerste jaar bio-ingenieur in Kortrijk. Fleur heeft er al vast super veel zin in en is ervan overtuigd dat het weer een top chirojaar zal worden!

Lotte (0470/34.64.57)

Na 12 jaar lid te zijn (en ondertussen ook al 1 jaar leiding), begint Lotte aan haar 2de jaar als leidster. Deze keer zal ze ervoor zorgen dat de speelclub een onvergetelijk chirojaar zal hebben. Ze kijkt er alvast heel erg naar uit om terug iedere zondag te ravotten in de chiro. Lotte studeert ook nog, ze start aan haar tweede jaar voedings- en dieetkunde in Gent!

Nelle (0497/69.79.71)

Nelle (stiekem Veganelle), deze van groenten en tofu genietende mens, ziet het nieuwe chiro-jaar alweer volledig zitten! Na 12 jaar als lid en na al 9 kampen achter de rug te hebben, kan ze niet wachten om aan haar 4de jaar als leidster te beginnen. Ze kijkt er dan ook naar uit om dit jaar de speelclub een onvergetelijk chirojaar te geven! Naast de chiro heeft ze een grote liefde voor dieren en planten. Dit jaar begint ze aan haar 4de (eigenlijk ook nog steeds 3de oepsiee) jaar aan de opleiding biologie. Nelle out xoxo

Gus (0476/57.62.94)

Hus begint aan zijn 4de jaar als gepassioneerd leider. Na 3 jaar aan zijn vertrouwde groep leiding te geven geeft Hus de fakkel door aan andere super gepassioneerde leiders en gaat de speelclub tegemoet! Hus gaat in het dagelijks leven voort als smid waar hij met passie en liefde zijn ijzer omtovert tot ware kunstwerken. Hus probeert diezelfde passie over te zetten naar de chiro en wil zo van elk lid stap voor stap een Chiro Hiro maken!

Yara (0468/26.89.99)

Yara ziet het nieuwe chiro-jaar alweer volledig zitten. Na 12 jaar als lid kan ze niet wachten om haar eerste jaar als leiding te starten. Ze start dit jaar trouwens ook haar eerste jaar biomedische wetenschappen in Kortrijk. Naast de chiro gaat ze graag sporten zoals lopen en fitnessen. Ze heeft er super veel zin en zal dan ook het beste van zichzelf geven om leuke activiteiten te bedenken.

Rakwi’s

Gil (0471/43.59.20)

   Gille begint dit jaar aan zijn 8ste jaar als leiding en is tevens nog altijd de oudste leider en zit al in de chiro van zijn 1ste jaar sloeber. Hij is tevens ook de zoon van oudleider Sam.

Lise (0476/73.99.54)

Lise start dit jaar aan haar vierde jaar als leidster. Na het super jaar bij de sloebers, is ze heel enthousiast om samen met haar megaleuke medeleiding er een fantastisch chirojaar van te maken! Naast de chiro vind je haar vooral terug in Gent waar ze aan haar schakeljaar Psychologie zal beginnen. Ze kijkt alvast heel erg uit naar het komende jaar!

Fran (0474/75.49.27)

Na haar eerste jaar leiding bij de fantastische speelclubbertjes start Fran vol enthousiasme aan haar 2de jaar als leiding. Naast de chiro is ze vaak te vinden in de sporthal als turnster maar ook als trainster. Dit jaar gaat ze naar haar 2de jaar ergotherapie te Kortrijk. Fran ziet het alvast volledig zitten om er opnieuw een mega sjiek chirojaar van te maken!!

Britt (0484/64.94.60)

Na vele jaren als lid, start Britt aan haar eerste jaar als leiding. Naast de chiro vind je haar op het volleybal terrein als speelster en trainster en op school waar ze de richting Connect economie volgt. Ze kijkt er alvast naar uit, om er voor de rakwi’s een topjaar van te maken!

Mathis (0472/31.10.55)

Na 12 jaar als lid en al 14 kampen te hebben gedaan, begint Mathis vol goesting aan zijn eerste jaar als leider. Dit jaar start hij ook aan de opleiding industrieel ingenieur aan de KU Leuven in Brugge. Daarnaast vind je hem buiten de Chiromuren ook vaak terug op een basketbalveld. Zijn eerste jaar leiding ziet hij dan ook volledig zitten en hij hoopt er samen met zijn medeleiding een fantastisch jaar van te maken.

Tito’s

 Luke (0491/88.84.16)

Luke is helemaal klaar voor haar eerste jaar als leiding bij de Tito’s. Naast de chiro is ze vaak te vinden op het volleybalveld waar ze al 13 jaar bij Divo speelt. Luke begint nu haar eerste jaar in de opleiding kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Ze is helemaal klaar voor er een superleuk chirojaar!

Silke (0470/64.94.34)

Silke is 19 jaar. Ze zit al 14 jaar in de chiro en begint aan haar 2de jaar leiding. Dit jaar start ze aan haar eerste jaar in het hoger. Ze heeft super veel zin om te beginnen aan het volgende chirojaar.

Victor (0475/81.50.21)

Na 12 jaar lid te zijn, zal Victor vol enthousiasme starten aan zijn derde jaar leiding. Dit jaar begint hij aan zijn derde jaar biomedische wetenschappen aan de Kulak. Naast chiro als hobby speelde hij ook voetbal bij KFC Meulebeke, maar door combinatie met de studies is hij gestopt. Daardoor heeft hij nu nog meer tijd om leuke spelletjes te maken!

Thijs (0475/83.62.44)

Thijs alias Stacy begint aan zijn 3de jaar als leider. Thijs zit naast de chiro ook nog in de volleybal en studeert kinesitherapie en revalidatiewetenschappen in Leuven. Hij blijft zich grenzeloos inzetten voor de chiro en is er altijd graag bij. Komend jaar zal hij nog eens extra zijn best doen om er een spetterend jaar van te maken.

Keti’s

  Yentl (0471/55.09.83)

Na 10 jaar lid te zijn geweest start Yentl vol enthousiasme aan zijn derde jaar als leiding. Hij studeert dierenzorg in Roeselare. Buiten vele uren in de chiro is hij ook vaak te vinden in de fitness, op de koersfiets of met zijn loopschoenen aan.

Warre (0496/70.23.22)

Warre oftewel klijnn, begint aan zijn zesde jaar als leider. Hij zit al vanaf de speelclubbertjes in de Chiro en heeft zich nog geen enkele zondagnamiddag verveeld en zal er dit jaar ook weer voor zorgen dat dat zo blijft. Hij begint aan zijn laatste jaar voedingstechnologie in Vives Roeselare. Buiten de chiro kun je deze speelse jongen in zijn zwembad vinden. Deze enthousiaste krullenbol kan niet wachten om de leden vele Chirozondagen te geven om nooit meer te vergeten.

Wannes (0472/22.23.73)

Wannes is een gemotiveerde leider die met veel goesting begint aan zijn 6de jaar als leiding. Hij wil er een jaar van maken die de leden niet snel zullen vergeten en belooft plechtig nooit nog een deadline te missen! Wannes is een echte werkmens tegenwoordig, vandaar de gemiste deadline waarschijnlijk… (nvdr. Wannes is misschien wel zeer gemotiveerd als leider, de motivatie om een leidingstekstje te schrijven ontbrak dit jaar precies een beetje, bovenstaand tekstje is dan ook literaire vrijheid en creativiteit van uw liefste hoofdredactrice grtn)

Aspi’s   

Hannah (0494/03.34.52)

Hannah is al van de partij sinds ze lid werd van de gezellige bende van de speelclub. Ze begint dit jaar aan haar 1e master biomedische wetenschappen te Leuven. Daarnaast vind je haar vaak terug met een gitaar, waar ze wel eens een akkoordje durft aan te slaan, of natuurlijk in de Chiro! Met reeds 5 jaar op de teller, begint ze nog steeds met evenveel enthousiasme aan haar 6e jaar. Ze ziet het dan ook helemaal zitten om met haar nieuwe medeleiding er weer volop in te vliegen voor een nieuw jaar vol spelplezier en leute! Met dit jaar als kers op de taart, haar eerste jaar als hoofdleidster samen met Kartje Dokteur! Spannend!

Lukas (0478/03.38.65)

Na 9 jaar als lid en 3 jaar als leider bij de speelclub, rakwi’s en tito’s begint Lukas nu met veel goesting aan zijn vierde jaar in de leiding. Samen met zijn drie broers komt hij met veel plezier elke zondag naar de chiro. Buiten de chirouren is hij meestal te vinden in Leuven, waar hij geneeskunde studeert. Dit jaar wordt voor Lukas ook zijn tweede als hoofdleider.

Marthe (0486/06.84.02)

Marthe start dit jaar aan haar 4de jaar als leidster. Dit ziet ze alvast volledig zitten. Na 12 jaar als lid, ondertussen 4 jaar als leidster en 15 kampen achter de rug zal ze haar chirojaren verderzetten bij de oudste van de chiro. Ze zal de aspi’s volledig klaar stomen richting het jaarlijkse topkamp, maar zeker ook om top leider of leidster te worden. Maar eerst maken we er een beestig jaar van. Dit jaar start ze aan haar 1ste jaar als thuisverpleegkundige en neemt ze ook een specialisatiejaar op. Naast de chiro gaat ze graag sporten zoals lopen, fietsen en fitnessen. Ze ziet alvast zitten om er opnieuw een topjaar van te maken vol plezier en leute .