Informatie over Chiro Mandelburcht

Activiteiten

Iedere Chiro gaat door op zondag van 14u tot 17u. Toezicht is voorzien van 13u45 t.e.m. 17u15. We verzamelen steeds aan onze lokalen, tijdens tijden van corona word er steeds gecommuniceerd wanneer en waar de Chiro zal plaats vinden. We starten iedere Chiro met een massaspel samen met alle afdelingen. Normaal is er 3 op de 4 zondagen chiro. Er is iedere Chiro een gratis drankje voorzien.

Speciale activiteiten of benodigdheden worden steeds tijdig gecommuniceerd via ons boekje, ’t P-iekske, via mail, via brief en/of op onze facebookpagina.

Inschrijving

Ieder kind vanaf het eerste leerjaar mag steeds eenmaal komen proberen. Vanaf een tweede keer vragen we om in te schrijven om in orde te zijn met de verzekeringen.

De prijs voor het eerste lid van het gezin is €25, €22 voor het tweede en €20 voor een eventueel derde. Voor deze prijs krijgen de leden elke activiteit een drankje en zijn ze verzekerd voor ongevallen via Chiro Nationaal. Medische bezoeken en aankopen hieromtrent vallen niet ten laste van Chiro Mandelburcht.

Inschrijvingen voor het werkjaar, alsook voor het kamp kunnen op dit rekeningnummer gestort worden: BE52 7386 0634 5709.

Vele ziekenfondsen betalen het inschrijvings- of kampgeld voor een deel terug. De nodige formulieren kunnen steeds aangevraagd worden bij uw kantoor.

Uniform

Zon, wind, sneeuw of regen, steeds verwachten we alle leden in korte broek (of rok) aanwezig. Verdere eisen over deze broek zijn er niet. Verder verwachten we dat alle leden een chiro t-shirt aanschaffen. Dit kan elke zondag voor en na de chiro voor de prijs van €10. Eenmaal per jaar verkopen we ook Mandelburchttruien op bestelling, maar deze aankoop is geen verplichting.

Andere attributen als broeken, rokken, hemden, kousen… kunnen verkregen worden bij de Nationale chirowinkel, De Banier. Eveneens knutselmateriaal en allerhande boeken en spelen zijn er te vinden. Meer info en adressen zijn te vinden op hun website: www.debanier.be.

Fiscale attesten

Leden jonger dan 12 jaar kunnen voor weekends en kamp een fiscaal attest verkrijgen. Deze attesten worden begin mei door de jeugddienst via de post uitgereikt. Meer info op ingelmunster.be.

chiro
chiro
chiro